Radno vrijeme

0 - 24 - mi radimo stalno

Telefon

+385 091 565 5566

naše usluge

glomazniotpad.com

Želite se riješiti otpada, rušiti zid, demontirati kupaonske pločice, pokrčiti zapuštenu površinu, srušiti stablo ili trebate ispomoć u fizičkim poslovima? Došli ste na najbolje mjesto. ZAGREBAČKI DEČKO s višegodišnjim iskustvom u grubim i primarnim fizičkim poslovima nudi usluge rušenja zidova, vađenja parketa, štemanje kupaonskih pločica, krčenja terena, rušenja stabala, čišćenja stanova, šupa, tavana i podruma od smeća te odvoz otpada. Kroz godine rada usavršili smo se u ovom poslu te ga obavljamo brzo, efikasno i što je najbitnije, povoljno! Toliko povoljno da ukoliko imate stvari koje bi nas mogle zanimati, čišćenje možemo obaviti besplatno. Slobodno bez ustručavanja nazovite za informacije koje vas zanimaju.

Otpad je kompleksna stvar i često je teško ponuditi nekakav opći cijenik za čišćenje stanova i tavana. Kroz godine iskustva stekli smo najjefikasniji način rješavanja otpada tako da je kod ovakvih poslova formiranje cijene stvar dogovora. Ono što mislite da treba tjedan dana da se odradi, mi odradimo u jednom danu! Zapušteni stanovi s pokvarenom hranom u frižideru, prljavi špareti i slične scene prepustite nama i uvjerite se kako najjzahtjevnije i najprljavije poslove rješavamo u rekordnom roku na zadovoljstvo mušterije.

Slobodno bez pardona zvati u bilo koje vrijeme i bilo kada. Ako upravo čitate ovo u 23h, slobodno odmah nazovite. Ako ima nešto što nije navedeno u uslugama, pitajte jer s ovim poslom smo počeli još kao mladi studenti prije 9 godina kada smo prvi u gradu bili koji su se oglašavali za ovu vrstu posla.

Dolazak na procjenu posla je BESPLATAN!
Na mobitel smo dostupni od 0-24h te zbog fleksibilnosti posla na teren možemo izaći veoma brzo.
Nazovite nas s povjerenjem i uvjerite se u našu učinkovitost i pouzdanost!

Ako ima nešto što nije navedeno u uslugama, pitajte jer s ovim poslom smo počeli još kao mladi studenti prije 9 godina kada smo prvi u gradu bili koji su se oglašavali za ovu vrstu posla

Kontaktirajte nas