Radno vrijeme

0 - 24 - Hitne intervencije

Telefon

+385 091 565 5566

Rušenje stepenica

Rušenje stepenica

Pod pojmom poslovi rušenja podrazumijevamo potpuno ili djelomično uništavanje pukotina visoke i duboke gradnje svih vrsta. Kod većine poslova rušenja potrebne su posebne dozvole za rušenje. U tim dozvolama su procesi rušenja detaljno opisani. Pa tako Vam je potrebno, primjerice, za rušenje objekata koji su pod kulturnom zaštitom dozvola za rušenje ali i dozvola za djelomično rušenje dijelova konstrukcije koje su vezane uz zaštitu od požara.

Rušimo sve izvedbe stepenica i balkona

Također nudimo i uslugu rezanja stepenica i balkona te u najgorem slučaju izradu novih stepenica 😊

Betonske stepenice naplačujemo po količini gazišta, tako da ako morate 10 puta nagaziti na stepenicu da bi ste došli do prvog kata, tada bi cijena za našu uslugu rušenja i odvoza, došla 2000 kuna gdje bi vas ispalo 200 kuna po stepenici.

Balkone uništavamo za 300 kuna kvadrat ako je deka otprilike 10 cm, za ostale izvedbe balkona će te nas morati kontaktirati

Ako su željezne stepenice tada je cijena znatno drugačija jer ne moramo štemati da bi ih se riješili već jednostavno ih prepilimo u komadu gdje bi vas taj posao izašao svega 500 kuna za 8 gazišta.

Naravno ukoliko imate 50 gazišta betonskih stepenica tada spuštamo cijenu usluge za 20 posto.

Kod rušenja balkona imamo i podupirače zato da nebi došlo do neželjenih komplikacija prilikom rušenja.